1
Tenis

Povreda otpisala JJ

Objavljeno: 05.02.13 u 20:51

Jelena+Jankovic

Od povratka Jelene Janković u Fed kupu tim neće biti ništa pošto srpska teniserka ima problema sa povredom stomačnog mišića zbog koje mora da miruje do petka kada i počinje duel protiv Slovačke.

Ana Ivanović je pokušala da trenira, ali je osetila bol u ramenu zbog kojeg ne može normalno da servira. Ukoliko se do četvrtka Anino zdravstveno stanje ne popravi Vraneš neće moći da računa ni na nju pa će naš tim biti prilično oslabljen.

Usled ovih neprilika selektor je odlučio da timu priključi i Aleksandru Krunić koja prvobitno nije pozvana, a tu su još i Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc, koje će od petka do nedelje pokušati da se suprotstave selekciji Slovačke.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Povreda otpisala JJ | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter