0
Dejvis kup

Novak preslišao Rohusa

Objavljeno: 01.02.13 u 20:10

Djokovic-Nole

Samo nešto više od 90 minuta igre bilo je potrebno Novaku Đokoviću da pobedi Olivijea Rohusa sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:2) i dovede Srbiju u vođstvo od 2:0 u duelu sa Belgijom.

Ishod meča se znao i pre njegovog početka jer je bilo jasno da Đokovića na putu do pobede protiv iskusnog Belgijanca može da osujeti eventualno samo povreda na lošoj podlozi.

Rohus se dobro držao samo na početku prva dva seta. Tada je uspevao da osvoji po prva dva gema na svoj servis, a potom bi pop pravilu usledio sunovrat, tačnije tada bi Novak dodavao gas taman onoliko koliko je bilo potrebno da slomi otpor.

Đoković je fenomenalno servirao tokom celog meča, ostvario je čak 20 as udaraca i to mu je u dobroj meri olakšalo posao. U poslednjim gemovima trećeg seta Rohus je maltene stajao na terenu jedva čekajući da se završi tortura.

Našu selekciju od pobede sada deli još jedan poen, a priliku da ga osvoji imaće dubl Zimonjić i Troicki koji će u subotu igrati protiv Bemelmansa i Darsisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter